Много малко време остава до най-приказния празник, когато всички желания се сбъдват и се появява вярата в чудесата. Предпразничната суматоха обгръща градовете с невероятна сила. Време е да помислим как да угодим на любимите хора.

Вълшебната атмосфера на Нова година просто не ви позволява да представите изненада в обикновена опаковъчна хартия. На този въпрос трябва да се обърне специално внимание. Днес можете да опаковате подарък във всеки магазин за подаръци, но получателят ще бъде много по-доволен да разбере, че сте вложили частица от душата си в този процес и сами сте проектирали бъдещата изненада. Всъщност в това няма нищо трудно. Струва си да покажете малко въображение и вашата изненада ще бъде най-зрелищната и оригинална.

Има няколко варианта за опаковане на новогодишни подаръци:

 Увийте по класически начин, като използвате необичайни материали и декоративни елементи;

 Направете го сами или купете необичайна подаръчна кутия, допълвайки я с новогодишен декор;

 Скрийте подарък в коледен ботуш;

Новогодишни подаръци

Направете торбичка от плат, която може да побере всяка форма на подарък. Стандартната опаковъчна хартия отдавна е излязла от мода, но самият метод на опаковане не е загубил своята популярност. Достатъчно е да замените опаковката на магазина с нещо по-стилно и оригинално. Страхотен вариант ще бъде крафт хартията, комбинирана с декоративна лента. Освен това можете да използвате тематични елементи на декора: смърчова клонка, малки шишарки, сухи цветя. Можете да прикрепите малка картичка с пожелание отгоре, съвместна снимка, свързана с хубави спомени, да направите печат, да изрежете снежинка или коледно дърво от хартия. Вместо крафт хартия можете да използвате плат, гофриране, органза, филц и други материали. За да подарите подарък в кутия за подарък за Нова година, можете да украсите готова кутия или да я направите от нулата с помощта на картон и лента. Като декор можете да използвате всичко по същия начин, както в предишния метод. В долната част е по-добре да поставите клони за коледно дърво или клони от туя, изработени от изкуствени материали: сизал, рафия или други материали, които съответстват на стила на опаковката. По същия начин можете да направите новогодишна опаковка за сладкиши и сладки подаръци. Ако все още не сте решили под каква форма да подредите подарък, разгледайте онлайн магазина be4home.com. Тук ще намерите необходимите материали, декоративни елементи, готови подаръчни кутии, гирлянди и много интересни неща.