Matraci НАНИ - matracite.promo

Въпреки че сънят може да ви помогне да намалите стреса, понякога намирането на подходящ матрак на достъпна цена може да увеличи стреса! Искате матрак, който е идеален за вашата стойка, гръбначен стълб и най-важното – вашия портфейл.

Ето как да намерите най-добрия матрак с ограничен бюджет:

Позиция за сън

Какъв тип спящ човек си?

Най-важното нещо, когато търсите матрак, е да намерите такъв, който предпазва перфектно гръбнака ви. Това зависи от това какъв човек спи. Докато спящите на гърба се нуждаят от твърд, поддържащ матрак, спящите настрани може да се нуждаят от нещо малко по-меко. Ето какво трябва да се запитате, преди да вземете матрак.

Тип матраци

Какво има вътре в матрака?

Вашият тип матрак има повече значение, отколкото си мислите. От матрак с дунапрен, хладен матрак с гел до избор от различни видове матраци с дунапрен – всичко това има значение за портфейла ви и за най-добрия сън в живота ви. За ваш късмет винаги можете да намерите най-добрия достъпен матрак от във всички тях.

Нуждаете се от помощ, за да разберете кой тип матрак е идеален за вас? Натисни тук.

Определете бюджета си

Преди да започнете да търсите матрака, помислете за бюджета си. Най-добрият матрак за спане не е задължително да е най-скъпият. Не винаги е необходимо да правите компромис с качеството, за да спестите пари. Можете да намерите това, което искате, между 1000лв и 3000лв

Matraci НАНИ промоция - matracite.promo

Най-добър матрак на промоция

 

Колко готино искаш да спиш?

Идеалната температура за сън е между 15,6°C и 19,4°C. Въпреки че да, можете да контролирате температурата в стаята си, можете също да контролирате температурата на вашия матрак. Имате матраци с мемори пяна, които може да са малко горещи, но също така с правилната охлаждаща тъкан можете да компенсирате това. Ако искате по-естествено охлаждащ матрак, можете да опитате латексов матрак.

Използвайте този малък списък за проверка, за да ви помогне да изберете идеален матрак с ограничен бюджет

Височината на матрака трябва да ви подхожда –

Идеалната опция за височина е 15см. Това е подходящо за повечето типове тяло и рамки за легло, като същевременно осигурява адекватна опора.

Най-горният слой осигурява перфектен комфорт и опора –

Винаги проверявайте първия слой на матрака, тъй като това е, с което тялото ви ще бъде в непосредствен контакт. За разлика от остарелите слоеве с памучно покритие, Gel Memory Foam е популярен избор в наши дни, тъй като има по-дълъг живот по отношение на комфорт и поддръжка.

Лесна поддръжка –

Потърсете функции като подвижни калъфи, лесни за почистване тъкани. Това помага да се поддържа максимална хигиена на матрака. Много матраци се доставят със свалящи се ципове. Просто разкопчайте ципа, изперете ги и ги закопчайте обратно, за да запазите матрака като нов. 😉

Най-добрият матрак за сън и най-добрият бюджетен матрак са едно и ви очакват. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете.