Какъв е вашият избор на ежедневни дрехи за разходка в парка? Памучен клин с туника, пола и блуза или панталон и туника?

Tова е най-добрият вариант да носите небрежен външен вид и да се чувствате комфортно на слънце. Обзалагам се , че ще изберете памучните клинове с туника, тъй като нямате голям избор, особено ако имате тънко и извито тяло.

Другият вариант е да облечете пола и блуза или панталон и блуза, но с по-небрежен стил. Например, обикновена тениска с пола или панталон или обратното, малко по-елегантна блуза с бейсик пола или панталон.

Ако излизате на неформален повод, можете да изберете да носите памучен клин с туника или пола и блуза или панталон и туника. Ако планирате да посетите някои приятели, можете да изберете да носите памучен клин с туника, пола и блуза или панталон и туника за максимален комфорт.

Изборът на памучни клинове с туника е личен. Зависи какво искате да покажете. Концепцията за ежедневно облекло не се ограничава до конкретни дрехи. Можете да комбинирате и съчетаете и да изпробвате различни външности с памучни клинове с туника, за да разберете какво изглежда добре и отговаря на вашия стил.

Цветът и шарката на памучните ви клинове с туника имат голямо значение. Трябва да носите подходящ цвят, за да можете да създадете цялостен външен вид. Ако искате да изберете небрежен външен вид, носете тъмни цветове като черно, сиво или тъмносиньо. Ако имате светъл тон на кожата, тогава изберете светли цветове като зелено, розово, жълто, оранжево и червено. За много небрежен външен вид носете само чорапи и обикновен чифт обувки.

Памучните туники обикновено са къси като дължина. Най-популярната дължина на туника е дължината над коляното, но можете да избирате и от редица други дължини. Изберете памучни дрехи с приблизителен размер, който е удобен.

Що се отнася до действителната тъкан, имате няколко възможности. Коприната е скъпа, но се предлага в много елегантен вид. Естественият памук също е добър избор. В този случай трябва да изберете цвета. Черно, сиво и бяло са някои добри цветове, в зависимост от вашия тон на кожата.

Можете да направите тоалета си да изглежда по-професионално, като носите чанта със себе си. Не е задължително тя да е голяма и тежка. Голямата ръчна чанта ви позволява да носите повече неща със себе си. Малката изглежда по-кокетно. Зависи от какво имате нужда и разбира се какво ви харесва. Правилният избор понякога е по средата, затова тук идва средната като големи чанта. Изглежда добре и можете да сложите доста неща в нея.