Дамски клин

В тази статия ще си поговорим за различните видове дамски клинове. Един от най-популярните дизайни е този, който предлага регулируемо затваряне. Този вид обикновено се нарича още клин-молив или дори пола-молив. В днешно време клиновете с ръб също са доста актуални, особено сред жените, които са почитателки на модата. Тези дрехи притежават уникална характеристика, която им дава възможността да изглеждат страхотно с почти всеки топ. Това означава, че жените, които искат да създадат стилен, но и модерен вид, могат да го направят с помощта на дамски клин с ръб.

По-голямата част от женските клинове са изработени от деним. Денимът създава илюзия за по-слабо тяло и това го прави идеален за жени, които искат да скрият няколко сантиметра от фигурата си. Друг популярен вариант на дамския клин е този с V-образно деколте. Състои се от една цяла част, покриваща горната и долната половина на тялото. Той е класически, защото се харесва и носи от жените в продължение на много десетилетия. Поради тази причина днес на пазара могат да се открият редица дамски клинове с V-образно деколте.

Що се отнася до избора на дамски клин с ръб, трябва да знаете, че тези облекла могат да се срещнат в два основни стила- това са фиктивните водолазки и камизолните клинове. Разликите между двата са само в стилът и кройката. Всеки един от тях има свое собствено предназначение и това са нещата, които трябва да имате предвид, когато пазарувате масивни клинове с ръб.

Клинът в стил водолазка наподобява костюм, който в горната си част завършва с блуза с дълъг ръкав и поло яка и е съобразен така, че да пасва идеално на фигурата. Това улеснява носенето и създава илюзията за по-тънки форми. Друго предимство на тези клинове е фактът, че те се предлагат в най-различни цветове – от ярки неонови цветове до стандартното черно. Ако искате да привлечете внимание към себе си, можете дори да изберете клинове в нюансите на златото, среброто или бронза. С тези плътни цветове ще изглеждате абсолютно зашеметяващо.

Камизолните клинове наподобяват потник без ръкави. Това е идеално, ако искате да покажете страхотните си крака или ако просто искате да се стоплите. Те са добър избор на облекло ако отивате на неформална среща. Дамските клинове с горнища от камизол са много небрежни и затова можете да ги носите с всичко. Няма значение дали ще ги съчетаете с дънки, къси панталони или пола- каквото и да изберете все ще изглеждате страхотно. Освен това тези клинове на външен вид наподобяват дънковите, но са много по-цветни. Те не изглеждат толкова официално като денимните стилове, но със сигурност придават по-секси и флиртуващ вид.

Клиновете с ръб се изработват предимно  от памук и неговите производни материи и поради тази причина се усещат доста по-комфортно върху тялото. Благодарение на този факт, без проблем могат да се намерят на пазара и облекла с щампи, които предлагат възможност на всяка дама да си създаде свой собствен стил. Много от тези шарки могат да се съчетават и с дънки, така че спокойно могат да се опитат различни комбинации, за да се прецени кои от тях стоят по-добре. Клиновете с щампи могат да се носят за всякакъв повод от работа до срещи за забавление, което ги прави универсални.

За да изберете правилния дамски клин с щампа, първо се уверете, че ви стои добре. Ако е прекалено стегнат, няма да ви бъде комфортно в него. За това преминете към покупка едва тогава, когато сте преценили, че дрехата ви е удобна и ви стои достатъчно свободно, за да може да я носите дълго без проблем. Дамските клинове с щампи обикновено се продават на различни цени. Облеклата от по-висок клас обикновено са по-скъпи, но тъй като тези артикули са много търсени и качествени, си струва да похарчите малко повече, за да бъдете един от създателите на модната тенденция на сезона.